Borščs 3

Sastāvdaļas

  • Svaiga biete
  • Lieli kartupeļi 4 gab
  • Zaļumi
  • Liellopu gaļa vai 4 buljona kubiciņi. 2 dārzeņu, 2 liellopa
  • Malts speķis ar ķiplokiem
  • Liels sīpols
  • Ķiploki - 1 čemurs
  • Burkāni- 2 gab
  • Garšvielas- lauru lapas, pipari, sāls, cukurs
  • Galda etiķis 9%

Pagatavošana

60 min.
  1. Izvēlies vidēja izmēra katlu, salej ūdeni un sāc vārīt. Nomizo sīpolu un veselu met iekšā katlā. Pievieno divas lauru lapas, nemaltus melnos piparus, aromatizētos piparus. mazliet pavāri un pievieno buljona kubiciņus. Sagriez kartupeļus kubiciņos un ber katlā pie garšvielu maisījuma.
  2. Kamēr viss vārās un garšas bagātinātāji katlā dala labumus savā starpā, var sākt rīvēt burkānus un bieti. Kad galā, jāķeras klāt pannai. Pannā ar nedaudz eļļas ieber smalgi sagrieztus ķiplokus, burkānus, un aktīvi maisot, 2-3 minūtes pasilda. Tālāk turpina ar bietēm. To visu maisot, pievieno sāli pēc garšas, divas ēdamkarotes cukura un vienu šļuku 9% galda etiķa. Visai masai ļauj pasautēties. Visbeidzot pievieno pusīti no maltā speķa.
  3. Kad speķis ir izkusis, pannas saturu ieber katlā un pavāra 15-20 minūtes.
  4. Sīpolu beigās var izņemt.
  5. Visgaršīgāk ja nedaudz pastāvējusi un ievilkusies.

Komentāri

rinis 2016. gada 23. janvāris 23:39
Garshiigi ar spekjiiti, ka vel dzintara sieru kauseeto pieliek, uj Ku garshiigie :)
arcis 2012. gada 15. novembris 19:41
super!
Agnese 2010. gada 27. februāris 16:07
tieshaam garshiigi ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi