Maltās gaļas mērce paprikā

Sastāvdaļas

  • Liellopa maltā gaļa, 500 gr
  • Vidēji sakapāti Sīpoli, 2 gab
  • Olīveļļa, 2 ēd.kar
  • Ķiploks, 2-4 daiviņas
  • Smalki sagriezti tomāti, 2 gab
  • Paprika ar baklažādien (Konservēta massa / delikatese)
  • Sāls, pipari, pēc garšas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus un apcepj eļļā.
  2. Pievieno malto gaļu un tomātus. Cep līdz visa massa viendabīgi apcepusies un tomāti izšķīduši.
  3. Pievieno papriku un baklažāniem, sāli un piparus pēc garšas. Visu cep vēl ~7 minūtes.
  4. Pasniedz ar makaroniem un sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi