Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas mērce paprikā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopa maltā gaļa, 500 gr
  • Vidēji sakapāti Sīpoli, 2 gab
  • Olīveļļa, 2 ēd.kar
  • Ķiploks, 2-4 daiviņas
  • Smalki sagriezti tomāti, 2 gab
  • Paprika ar baklažādien (Konservēta massa / delikatese)
  • Sāls, pipari, pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus un apcepj eļļā.
  2. Pievieno malto gaļu un tomātus. Cep līdz visa massa viendabīgi apcepusies un tomāti izšķīduši.
  3. Pievieno papriku un baklažāniem, sāli un piparus pēc garšas. Visu cep vēl ~7 minūtes.
  4. Pasniedz ar makaroniem un sieru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas