Sākums > Receptes > Zupas

Meksikāņu zupa ar seleriju

2008. gada 26. oktobris
Foto: Zane
Pagatavošana
60 min
1. Maltajai gaļai pievieno garšvielas un liek ledusskapī.
2. Sagriež sīpolu un apcep uz pannas.
3. Sarīvē burkānus un apcep.
4. Apcep arī malto gaļu, kad tā jau apcepta, pievieno tomātu pastu un pasautē vēl aptuveni 5 min.
5. Liek vārīties ūdeni, pievieno sīpolus un burkānus, pēc 10 min arī malto gaļu un 100g rīvētas selerijas saknes, vāra aptuveni 10 min.
6. Tad pievieno konservāts sarkanās pupiņas, Meksikāņu garšvielu( asumu regulē pati), sāli pēc garšas, vārs vēl 5 min.
7. Pasniedz ar krējumu un rupjmaizi.
Uz augšu