Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptā, aukstā paprika

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg paprikas
  • Olīveļļa vai ketčups
  • Sāls, pipari (garšvielas pēc gaumes)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

2 min.
  1. Papriku nomazgā, cep virs gāzes (atjklātas uguns, kamēr paliek melna), zem auksta ūdens noskalo- un apdegusī miziņa, kas ir kļuvusi melna nonāk nost ! Iztīra iekšu paprikai, sagriež šķēlēs, pievieno garšvielas un ketčupu vai eļļu (labāk likt zivjiem paredzētajos šķīvjos, jeb laiviņās- kur sķēlītes lieliski saguļās), visu šo masu leik ledusskapī uz stundu, vai divām- beigās izdodas ļoti garda uzkoda, mīksta un itkā reizē cepta!
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas