Ceptā, aukstā paprika

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg paprikas
  • Olīveļļa vai ketčups
  • Sāls, pipari (garšvielas pēc gaumes)

Pagatavošana

2 min.
  1. Papriku nomazgā, cep virs gāzes (atjklātas uguns, kamēr paliek melna), zem auksta ūdens noskalo- un apdegusī miziņa, kas ir kļuvusi melna nonāk nost ! Iztīra iekšu paprikai, sagriež šķēlēs, pievieno garšvielas un ketčupu vai eļļu (labāk likt zivjiem paredzētajos šķīvjos, jeb laiviņās- kur sķēlītes lieliski saguļās), visu šo masu leik ledusskapī uz stundu, vai divām- beigās izdodas ļoti garda uzkoda, mīksta un itkā reizē cepta!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi