Dārzeņu un olīvu sacepums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • Mazs kabacītis
  • 5 tomāti
  • 1 mazā kārbiņa melno olīvu bez kauliņiem
  • 1 ēd. k. kaperu
  • 1 ēd. k. sasmalcināta svaiga bazilika
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • Pipari
  • Kaltēti garšaugi
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Karstumizturīgā traukā kārto sagrieztu kabaci, sīpolu, ko apslaka ar eļļu. Pievieno sasmalcinātu ķiploku, garšaugus, kaperus un olīvas.
  2. Liek krāsnī 190-200 grādu temperatūrā un cep apmēram 25 minūtes.
  3. Tad pievieno tomātu pusītes un turpina cept vēl 20 minūtes. Ja nepieciešams, pielej nedaudz eļļas, lai dārzeņi nepiedegtu, bet būtu sulīgi.
  4. Gatavu pārkaisa ar sasmalcinātu baziliku. Var ēst arī aukstu uz rupjmaizes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi