Vistas fileja karijā un ananāsos

Sastāvdaļas

  • Vakariņas diviem cilvēkiem
  • Vistas fileja - 2 gb
  • Salds krējums - 400 g
  • Neliela buņdžiņa ar ananāsu gabaliņiem
  • Banāns - 1 gb
  • Karija pulveris
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek katlā ar nedaudz eļļu sautēties.Pievieno sāli, piparus.
  2. Kad vista jau gandrīz mīksta, pievieno saldo krējumu.
  3. Regulāri maisot, pievieno nelielus ananāsu gabaliņus, nedaudz arī sulu no buņdžas.
  4. Pievieno pusi banāna , sagrieztu ripiņās( ne resnās).
  5. Pievieno pusi mazās paciņas ar karija pulveri. Tā daudzums jāpievieno pēc garšas, jo ja pārbērs par daudz, tad var būt rūgts.
  6. Kādas 3 min. vēl pavāra, un kamēr banāni nav pavisam izjukuši, noņem no uguns.
  7. Servē ar vārītiem rīsiem!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi