Sākums > Receptes > Zupas

Vistas zupa turku gaume - "tavuk corbasi"

2008. gada 14. oktobris
Foto: Ligita
Vēl viena variācija par vistas zupas tēmu - maiga un garda vistas zupiņa turku gaumē ar jogurta un citronu sulas piedevu.
Pagatavošana
40 min
1. Vistas krūtiņu vāra, pārlejot ar apmēram 800.ml.udens, kam pievienots sāls. Kad gaļa mīksta, to izņem no buljona.
2. Citā katliņā izkausē sviestu, pievienot miltus,labi samaisa. Lēnām maisot, pievieno buljonu un visu uzvāra.
3. Jogurtu, citrona sulu un olas dzeltenumu sakuļ bļodiņā un iemaisa zupā.

4. Vistas gaļai noņem ādu, atdala kaulus, gaļu saplucina, ievieno zupai. Vēlreiz visu 5 minūtes uzvāra un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu