Niknā zupa ar rredīsiem

Sastāvdaļas

  • Kāposts - 400 grami
  • Burkāni-2 gab
  • Liellopa gaļa- 500 grami
  • Kartupeļi - 2 gab
  • Universālā garšviela ar sāli
  • Lauru lapa
  • Pipara grauds
  • Daudz rredīsu (ne obligāti, tikai ja ir niknums uz paša mīļākā cilvēka šefu)
  • Vesels sīpols

Pagatavošana

50 min.
  1. sagriežam liellopu gabaliņos, iemetam katlā, uzlejam ūdeni, garšvielas, un iemetam veselu sīpolu.
  2. kamēr vārās gaļa - sagriežam burrkānu ripulīšos, iemetam zupā, kamēr tie vārās, sagriežam skaidiņās kāpostu, piecienojam zupai. vot tad sākas niknā daļa- ierrrrīvējam daudz redīsu zupā!
  3. pēc tam pievieno sagrieztus kartupeļus, vāra tikmēr zupu, kamēr kartupeļi ir gatavi!
  4. p.s. zupa bez redīsiem sanāca ņamm, ar redīsiem - jādod piemēram brāļa šefam!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi