Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltas galas un feta siera pica turku gaume

2008. gada 11. oktobris
Foto: Ligita
Pagatavošana
80 min
1. Miltus,cukuru un sali sajauc,raugu ar 125.ml.silta udens sajauc,pievieno miltiem,pieliek olu un samica gludu miklu.noliek silta vieta uzrugt(apm.40.min.)
2. Sasmalcina kiplokus,1.tejk.ellas viegli apcep,iznem no pannas.tapat sakapa sipolus un viegli apcep.Malto galu,tomatu biezeni un oregano pievienot sipoliem,visu kopa apcep,pievieno garsvielas.Sieru sagriez kubinos,tomatus skelites.Miklai pievieno kiplokus un velreiz izmica.
3. Uz miltiem parkaisitas virsmas miklu izrulle ovala forma,liek uz cepama papira cepespanna un parsmere ar aso pastu,virsu izkarto malto galu ar piedevam,sasmalcinatus peperoni,olives,sieru,tomatus.Cep 200.grados 20-25.minutes
Uz augšu