Cūkgaļa ar ābolu pildījumu

Sastāvdaļas

  • 2 cūkgaļas filejas šķēles
  • ½ skāba ābola
  • Sinepes
  • Sāls
  • Sviests cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu izklapē,apsmērē ar sinepēm.Nomizo ābolu,izņem serdi un sagriež kā frī kartupeli.Apcep ābolu stienīšus sviestā,saliek uz katras gaļas šķēles vienādā daudzumā un satin rullīšos.Cep tajā pašā sviestā,kur cepa ābolus,uzkaisot sāli,no abām pusēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi