Sākums > Receptes > Salāti

Siltie ķīniešu salāti

2008. gada 2. oktobris
Foto: Sintija
Pagatavošana
20 min
1. Vispirmas uzliek vārīties rīsus. Tikmēr, kamēr vārās rīsi, sagriež ķīnas kāpotu un gurķi (tik smalki cik patīk). Tad sagriež vistu un cukīnī(vidēji lielos gabalos, jo ja griež pārāk smalki tad vista sanāk pārāk sausa), un cep kamēr vista paliek nedaudz zeltaina, tad pievieno nedaudz sojas mērces sāls vietā un cep vēl apm. 3 min. Atsevišķi sacep olu kulteni. Tikmēr jau būs uzvārijušies rīsi.Nokās rīsus un tad to visu sajauc vienā bļogā un pievieno sojas mērci pēc garšas.
2. Sanākdaudz, gardi, ātri un nedārgi. Sanāk lieliski salāti ko pasniegt cieminjiem.
Uz augšu