Sākums > Receptes > Deserti

Šokolādes kūciņas

2008. gada 30. septembris
Foto: S.A.
Pagatavošana
55 min
1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 160 grādiem.
2. Apm.20 x 30 cm lielu cepamplāti ietauko un izklāj ar cepamo papīru.
3. Karstā ūdens peldē izkausē 125 g šokolādes un sviestu.
4. Noceļ no uguns,pievieno cukuru,miltus,cepamo pulveri un olas.
5. Samaisa viendabīgu masu
6. Pilda sagatavotajā plātī un cep 25 minūtes,līdz mīkla nelīp pie tajā iedurta kociņa.
7. Izņem no krāsns un vēl karstu pārkaisa ar rīvēto šokolādi.
8. Atdzesē un ar robotu nazi sagriež 20 kvadrātiņos.
Uz augšu