Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja medus un sinepju glazūrā

2005. gada 23. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Izvāri rīsus. Kamēr rīsi vārās, pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum. Vistas fileju sagriez trīs strēmelēs, pārkaisi ar sāli un pipariem, apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava. Pāri pārlej sagatavoto glazūru. ]
2. Noblanšē franču pupiņas un apcep tās sviestā. Liec uz šķīvja rīsus, virsū pupiņas un vistas filejas strēmelītes.
3. Pārlej ar atlikušo glazūru.
Uz augšu