Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja medus un sinepju glazūrā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • #ins_quot#Basmati#ins_quot# rīsi - 100 g
  • Franču pupiņas - 50 g
  • Ola
  • Milti (filejas panēšanai)
  • Mērcei: franču sinepes - 2 ēdamk
  • Medus - 2 ēdamk
  • Sojas mērce - 2 ēdamk. olīveļļa - 4 ēdamk
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāri rīsus. Kamēr rīsi vārās, pagatavo medus un sinepju glazūru. Ieliec bļodā medu, sinepes, pielej sojas mērci un olīveļļu. Visu sajauc viendabīgā masā. Tai jābūt tekošai kā medum. Vistas fileju sagriez trīs strēmelēs, pārkaisi ar sāli un pipariem, apviļā miltos, tad sakultā olā un cep uz sakarsētas pannas, kamēr gatava. Pāri pārlej sagatavoto glazūru. ]
  2. Noblanšē franču pupiņas un apcep tās sviestā. Liec uz šķīvja rīsus, virsū pupiņas un vistas filejas strēmelītes.
  3. Pārlej ar atlikušo glazūru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju kompots

Plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas