Āboli ar vaniljas cukuru

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukurs
  • Vaniljas cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izgriež serdes, sadala daiviņās, liek katlā karsēties līdz izšķīst. Katlā iepriekš ielej apm.glāzi ūdens.
  2. Izšķīdušiem āboliem pievieno cukuru, vaniljas cukuru.
  3. Proporcija - uz 1kg ābolu 150-200g cukura, vaniljas cukurs - pēc patikas. Es lieku uz 2kg ābolu 1 paciņu van.cuk.
  4. Kad cukurs izkusis, liek karstu burkā un vāku virsū.
  5. Pēc garšas atgādina "Spilvas" ābolu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi