Kengas bumbieru deserts

Sastāvdaļas

  • PERSONĀM
  • 4 konservētus bumbierus
  • 4 ēdamkarotes aveņu vai zemeņu ievārījums
  • ½ l vaniļas saldējuma
  • 1 kārbu konservētu aprikožu
  • ½ paciņas sasmalcinātu riekstu

Pagatavošana

10 min.
  1. KOncervētos bumbierus liec caurdurī un notecini.
  2. Bumbierus sagriez plānās šķēlītēs.Aprikozes samīci.
  3. Saldējumu uztaisi bumbiņās.
  4. Saber pa virsu visus augļus un pa virsu pārber ar riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi