Cepti āboli ar medu un saldējumu

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Medus
  • Saldējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Sastāvdaļu daudzumu var izvēlēties katrs pats. Āboliem izgrebj vidiņus (serdi), to vietā liek medu( aptuveni 1.ēd.k.), liek cepeškrāsni ( 220 grādi) cep apmēram 20 min. Cepšanas ilgums ir atkarīgs no ābolu lieluma un gatavības pakāpes. Kad āboli ir izcepti, tos servē uz skaista šķīvja un tiem virsū uzliek saldējumu (apmēram 2.ēd.kar.)
  2. Ļoti ļoti garšīgs un vienkāršs deserts, kurš garšo arī bērniem!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi