Heks alus mīklā

2008. gada 24. septembris
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
15 min
1. Fileju sagriež vidējos gabalos (2-3 daļās sadala). Apkaisa ar garšvielām.
2. Gatavo mīklu panēšanai: saputo olu, pielej alu un iemaisa miltus, līdz veidojas viendabīga, vijīga mīkla ( plāno pankūku mīklas konsistence).
3. Filejas gabaliņus panē mīklā un cep sakarsētā eļļā 2 - 3 minūtes no katras puses. Zivi nedrīkst pārcept - no ārpuses tai jāizskatās kārdinoši zeltainai, bet iekšpusē jābūt sulīgai.
4. Kā piedevu sagriež dārzeņus- dažādu krāsu papriku,sererija, cukini, apcep.
5. Kārto uz šķīvja un pasniedz ar citrona daiviņu!
6. Lai labi garšo!
Uz augšu