Cepti mazie kartupeļi ar malto gaļu tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • 200 g mazu kartupelīšu
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz timiāna vai rozmarīna
  • 15 g maltas gaļas ( jebkādas)
  • 4 ēdk tomātu mērces ( vai kečupa)
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus ar mizu izvāra ( vāra lielāku daudzumu un pārpalikušos atstāj nākamajai dienai), nomizo, lielākos pārgriež. Sīpolu sagriež šķēlītēs vai daiviņās. Sakarsētā eļļā kartupeļus un sīpolus apcep, pārkaisa ar sasmalcinātu timiānu, izņem no pannas. Apcep sadrupinātu malto daļu, pievieno tomātu mērci, pasautē, līdz gaļa gatava, pārkaisa ar sāli, pipariem. Pievieno apceptos sīpolus un kartupeļus, un no jauna uzkarsē. Pasniedzot var pārliet ar krējumu, pārkaisīt ar atlikušo timiānu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi