Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti mazie kartupeļi ar malto gaļu tomātu mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g mazu kartupelīšu
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz timiāna vai rozmarīna
  • 15 g maltas gaļas ( jebkādas)
  • 4 ēdk tomātu mērces ( vai kečupa)
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus ar mizu izvāra ( vāra lielāku daudzumu un pārpalikušos atstāj nākamajai dienai), nomizo, lielākos pārgriež. Sīpolu sagriež šķēlītēs vai daiviņās. Sakarsētā eļļā kartupeļus un sīpolus apcep, pārkaisa ar sasmalcinātu timiānu, izņem no pannas. Apcep sadrupinātu malto daļu, pievieno tomātu mērci, pasautē, līdz gaļa gatava, pārkaisa ar sāli, pipariem. Pievieno apceptos sīpolus un kartupeļus, un no jauna uzkarsē. Pasniedzot var pārliet ar krējumu, pārkaisīt ar atlikušo timiānu.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas