Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti mazie kartupeļi ar malto gaļu tomātu mērcē

2008. gada 24. septembris
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus ar mizu izvāra ( vāra lielāku daudzumu un pārpalikušos atstāj nākamajai dienai), nomizo, lielākos pārgriež. Sīpolu sagriež šķēlītēs vai daiviņās. Sakarsētā eļļā kartupeļus un sīpolus apcep, pārkaisa ar sasmalcinātu timiānu, izņem no pannas. Apcep sadrupinātu malto daļu, pievieno tomātu mērci, pasautē, līdz gaļa gatava, pārkaisa ar sāli, pipariem. Pievieno apceptos sīpolus un kartupeļus, un no jauna uzkarsē. Pasniedzot var pārliet ar krējumu, pārkaisīt ar atlikušo timiānu.
Uz augšu