Pankūkas ar āboliem 2

Sastāvdaļas

  • 100 g milti
  • 1 ābols
  • 1 ēd. karote cukurs
  • 2 olas
  • 0.5 glāze ūdens
  • 1 /3 glāze piens
  • Viena citrona sula
  • 3 -4 ēd. karotes eļļa
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā un cik iespējams plānākās šķēlītēs sagriež ābolu, apkaisa ar citrona sulu un cukuru, un atstāj uz 30. min.
  2. Samaisīt miltus ar sāli, pievienot olas, ūdeni un pienu, un samaisīt mīklu. Atstāt mīklu uz 30. min.
  3. Uzsildīt pannā nedaudz eļļas. liet māiklu tā, lai pankūka būtu plāna un pa virsu likt pāris šķēlītes ābolu ( ābolus var arī iejaukt mīklā uzreiz), un tad atkal pa virsu uzliet mīklu.
  4. Cept tik ilgi, kamēr pankūkas no abām pusēm kļūst zeltainas.
  5. Pasniegt ar krējumu vai putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi