Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spageti ar maltas gaļas biezeni

2008. gada 31. oktobris
Foto: liene eizengrauda
No dotajiem daudzumiem var pagatavot vakariņas 4 cilvēku ģimenei, ja ne pat vairāk...
Pagatavošana
30 min
1. Uzliek vārīties ūdeni.
2. Kad ūdens vārās, pievieno tam buljona kubiciņu un makaronus.
3. Burkānus un sīpolus nomizo.
4. Burkānus sarīvē, sīpolus sagriež (var ne pārāk smalki).
5. Pannā ielej eļļu un liek cepties burkānus un sīpolus.
6. Kad tie nedaudz apcepušies, pievieno malto gaļu un pieliek buljona kubiciņu, piparus, sāli (ja vēl vajag).
7. Kad masa gandrīz gatava, pieber nedaudz miltus, visu samaisa un pievieno tomātu mērci un krējumu. Nedaudz pasautē.
8. Makaronus nokāš, liek šķīvī, pārlej ar biezeni un pārber zaļumus.
9. Labu apetīti!
Uz augšu