Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vecāsmātes olu pīrāgs

2005. gada 21. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Uzsilda panna olīveļļu, apcep bekonu 2-3 minūtes. Pievieno sagrieztus gabaliņos kartupeļus un rupji sasmalcinātus sīpolus. Cep, kamēr kartupeļi mīksti. Pievieno sēnes. Bieži maisa. Sakuļ olas ar sasmalcinātām piparmētru lapiņām, pievieno sāli un piparus. Pārlej olu maisījumu bekonam un kartupeļiem, pārkaisa ar rīvētu sieru. Liek pannu cepeškrāsnī uz 30 minūtēm, līdz olas ir sacepušās un ēdiens ir zeltaini brūns. Pasniedz ar zaļajiem salātiem.
Uz augšu