Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garneles ar rīsiem, dārzeņiem un jogurta mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Garneles, tīrītās - 200 g
  • Rīsi - 200 g
  • Siers - 50 g
  • Sviests - 80 g + 20 g
  • Ūdens - 440 g
  • Zaļie zirnīši - 200 g
  • Burkāni - 200 g
  • Svaigi gurķi - 200 g
  • Āboli - 200 g
  • Dilles - 40 g jogurts (nesaldais) - 200 g
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā uzvāra 440 g ūdens, pieliek sāli - 10-15 g, lai ūdens viegli sālīts, pieliek 80 g sviesta un labi nomazgātus rīsus un vāra, līdz rīsi uzbrieduši un ūdens uzsūcies. Karsēšanu pārtrauc. Tad rīsiem pieliek zaļos zirnīšus, rīvētu sieru un tos pārliek ietaukotā apaļajā kēksa formā. Tā sagatavotus rīsus kēksa formā liek ūdens peldē un turpina karsēt uz plīts virsmas vai cepeškrāsnī ~ 20 min. Rīsu #ins_quot#kēksu#ins_quot# izgāž uz lēzenā šķīvja, vidū tam liek vārītas krevetes, dārzeņus un pasniedz ar jogurta - zaļumu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas