Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Karstā uzkoda ar garnelēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g vārītu garnellu
  • 6 -8 tomātus
  • ½ glāzes rīsu
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 1 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkaroes sarīvēta siera
  • Sāli un maltos piparus pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāra garneles, noloba čaulu,sagriež gabaliņos,var arī nopirkt veikalos jau gatavas garneles iepakojumos. Rīsus izvāra irdenus. Sajauc ar garnelēm un pieliek rīvmaizi, jēlas olas, sāli un piparus.
  2. Nomazgā tomātus, nogriež ziedkātiņus un šajā vietā izgriež dallu mīkstuma kopā ar sēkliņām. Tomātus piepilda ar sagatavotu pildījumu, uzliek sviesta piciņas un pildījumu pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī. Pasniedz tai pašā traukā, kurā tie cepušies.
  3. Jālieto cieti nepārgatavojušies tomāti. Jāuzmana,lai tomāti pārāk stipri neapceptos, tāpēc tie jāliek ne pārāk karstā cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas