Ar rīsiem un tomātiem cepti baklažāni

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 9 baklažāni
  • 700 g tomātu
  • 4 sīpoli
  • 3 ēdamkarotes rīsu
  • 100 g sviesta
  • Melnie pipari un sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Jaunus baklažānus nomazgā un katru gareniski iegriež 3-4 cm garumā. Sālsūdenī līdz pusgatavībai izvāra rīsus, pieliek maltos piparus, samaisa un ar šo masu piepilda baklažānus. Pildītos baklažānus ar griezumu uz leju liek uz sakarsētas pannas, kas izziesta ar sviestu, un apcep no visām pusēm.
  2. Gatavos baklažānus ievieto seklā katlā, pieliek sagrieztu sviestā izceptu sīpolu, virsū saliek sīki sagrieztos tomātus, pieliek sviestu, pārsedz ar vāku un vāra apmēram 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi