Sākums > Receptes > Deserti

Maskarpones siera kuka

2008. gada 15. septembris
Foto: ilze bikse
Pagatavošana
1 min
1. Biskvits:olas atdala.Saputo dzeltenumu ar pusglazi cukura,tad saputo baltumu ar skipsnu sals un atlikuso cukura daudzumu.Abas masa sacila,ka ari iesija miltus.Cep 20-30 min.Atdzesetu biskvitu sadala 3 kartas.
2. Krems:1 kartai biskvita apsmere ar dzervenu ievarijumu.
3. 2 kartai saputo dzeltenumu gaisi dzeltenu,pievieno maskarpones sieru-pec garsa,ka rai pievieno putkrejumu.
4. 3 kartai saputo stingras putas olas baltumu,pievieno maskarpones sieru atlikuso,un atlikuso putkrejumu.liek virsu pedejai kartai,ka ari apsmere torte malas.
5. Dekore pec savie ieskatiem,es personigi izmanoju zemenes.
Uz augšu