Lasis pēc dusmas

2008. gada 13. septembris
Foto: Karlis, Grikis
Pagatavošana
35 min
1. lasi sagatavo marinādei, kurā viņš marinēsies ~15min, respektīvi, lašu gabaliņus ielik sķīvī, viršu liek citrona škēles, sagrieztus sīpolus un dilles, uzliek virsū vēl vienu šķīvi un atsāj mierā.
2. likt vārīties rīsiem
3. noņem marinādes satāvdaļas un lasi likt uz pannas ar sviestu cepties uz lēnas uguns, cepšanās minūtes 6 katrai pusei, tad ņemt nost.
4. pēc laša izcepšanas likt cepties marinādes sastāvdaļas un dažām minutēm, tad tur pievieno saldo krējumu un mazliet miltu. Lai tas pavāras minūtes 2 un tad atkal pievieno laša gabaliņus uz pāris minūtēm
5. rīsi vienā šķīvja pusē, lasis otrā-pāri mērce, protams, brīva vieta impovezācijai cepšanas gaitā ar garšvielām..
Uz augšu