Lasis pēc dusmas

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400g lasis
  • citrons
  • dilles
  • sīpoli
  • saldais krējums
  • rīsi

Pagatavošana

35 min.
  1. lasi sagatavo marinādei, kurā viņš marinēsies ~15min, respektīvi, lašu gabaliņus ielik sķīvī, viršu liek citrona škēles, sagrieztus sīpolus un dilles, uzliek virsū vēl vienu šķīvi un atsāj mierā.
  2. likt vārīties rīsiem
  3. noņem marinādes satāvdaļas un lasi likt uz pannas ar sviestu cepties uz lēnas uguns, cepšanās minūtes 6 katrai pusei, tad ņemt nost.
  4. pēc laša izcepšanas likt cepties marinādes sastāvdaļas un dažām minutēm, tad tur pievieno saldo krējumu un mazliet miltu. Lai tas pavāras minūtes 2 un tad atkal pievieno laša gabaliņus uz pāris minūtēm
  5. rīsi vienā šķīvja pusē, lasis otrā-pāri mērce, protams, brīva vieta impovezācijai cepšanas gaitā ar garšvielām..

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi