Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Manas vecmāmiņas kartupeļu pankūkas 2

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļi
  • 250 ml piens
  • šķipsniņa sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus sarīvē sulu spiedē,nostādināto sulu nolej, radušos kartupeļu cieti pievieno izspiestajai kartupeļu masai.
  2. Katliņā uzkarsē pienu līdz vārīšanas temperatūrai,lej klāt kartupeļiem un maisa līdz masa kļūst skābā krējuma konsistencē, pievieno mazliet sāli.
  3. Pannā kārtīgi uzkarsē eļļu , ar karoti liek pankūciņas, cep no abām pusēm skaisti brūnas un kraukšķīgas. Ja eļļa nebūs kārtīgi karsta, pankūkas bū ļoti eļļainas.
  4. Pasniedz karstas ar krējumu kā pamatēdienu vai ar brūkleņu ievārījumu kā saldo ēdienu. Klāt piedzer pienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas