Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa ar melnajām žāvētajām plūmēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • Sāls, pipari
  • 500 g sīpolu
  • 200 g paprikas
  • 200 g kāpostu
  • 3 -4 tomāti (var izmantot tomātu pastu)
  • 200 g melno žāvēto plūmju
  • 200 g majonēzes
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote kapātu pēterīļu vai diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cūkgaļu sagriež gabaliņos, pārkaisa ar sāli un pipariem. Sīpolus sagriež pusgredzenos, kāpostus sagriež lielos gabalos. Tomātus un papriku sagriež ripās.
  2. Katliņā, kas ieziests ar sviestu, liek cūkgaļas gabaliņus, uz tiem - kāpostus, sīpolus, papriku un tomātus, izmērcētas uz pusēm pārgrieztas plūmes.
  3. Samaisa majonēzi ar sasmalcinātiem ķiplokiem un zaļumiem, pārlej ēdienu ar šo mērci un sautē uz mazas uguns 40-50 minūtes, līdz gaļa mīksta.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes