Rudens buča

Sastāvdaļas

  • Rupmaizes šķēles
  • Medus
  • Skābs ābols
  • Skābs krējums
  • Svaigas brūklenes vai dzērvenes odziņas
  • Kanēļcukurs pēc garšas

Pagatavošana

9 min.
  1. Rupmaizes šķēles sagriež ērtajos gabaliņos, apziež ar medu. Skābu ābolu nomazgā, iztīra serdi un sagriež plānās ripiņas vai daiviņās, saliek tas uz apziestam maizītēm. Uzliek katrai maizītei pikucīti skābā krējuma, izrotā ar 2-3 odziņām. Liek karstā cepeškrasnī uz 3 minūtem.
  2. Pasniedz karstas ar kafiju vai zāļu tēju.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi