Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 burkāni
  • 6 bumbieri
  • 1 skābs ābols
  • 5 olas
  • Glāze miltu
  • Glāze cukura
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • Sāls uz naža gala
  • 1 ēdamkarote mannā
  • Paciņa vaniļas pudiņa un piens (nepieciesamais daudzums, kurš rakstīts uz paciņas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvē notīrītos burkanus, sagriez bumbierus un ābolu (tas būs Bu-Bu). Ieliec ieeļotā veidnē, apkaisi ar ēdamkaroti cukura un mannā. Sakul olas ar cukuru, pievieno miltus, pec tam sāli un eļļu, samaisi un uzreiz lej virsū sagrieztiem Bu-Bu. Liec cepeškrasnī, kura ir sasildīta līdz 180 gradiem un cep 35-40 minūtes.
  2. Sagatavo vaniļas pudiņu, kā rakstīts uz iepakojuma īsi pirms pīrāga izņemšanas no cepeškrāsns.
  3. Pagaršo gan siltu (silts pīrāga gabals apliets ar karstu pudinu), gan aukstu.
  4. Pasniedz ar pienu, kafiju vai stipru tēju
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas