Šokolādes suflē ar karstajiem ķiršiem un šokolādes mērci

Sastāvdaļas

  • 150 g sviests
  • 150 g brūnais cukurs
  • 4 olas
  • 150 g kviešu milti
  • 1 tējkarote cepamais pulveris
  • 200 g sakapāta tumšā šokolāde
  • Šokolādes mērce
  • Ķiršu deserts

Pagatavošana

60 min.
  1. Šokolādi, miltus, brūno cukuru, sviestu un olas sajauc viendabīgā masā. Sagatavoto masu ielej ietaukotās formiņās un cep 180"C temperatūrā apmēram 50 minūtes.
  2. Pasniedz ar karstu Ķiršu desertu un Šokolādes mērci.

Komentāri

martins 2012. gada 24. februāris 13:11
Ta netaisa sufle olu baltums ir japuto un beigas jaiecila bet olas dzeltenums jakarse udens pelde.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi