Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepts zandarts ar marinētiem, ceptiem pipariem un olīvām uz kartupeļu - lociņu pankūkas

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zandarta fileja ar ādu
  • 1 liels kartupelis
  • Sarkanie pipari
  • Saspiestas ķiploku daiviņas - 2 gab
  • Zaļumos marinētas olīvas - 1 sauja
  • Lociņi, pētersīļi sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzliec piparus uz pannas un cep krāsnī, kamēr sāk lobīties nost miza. Ieliec piparus plastmasas maisiņā, lai no tiem izdalās sula, kuru pēc tam var lietot piparu marinēšanai.
  2. Kad atdzisuši, notīri mizu un izņem sēklas, saplēs lielos gabalos, pārlej pāri sulu, pārkaisi rupji kapātus pētersīļus un lociņus, sāli un piparus.
  3. Sarīvē kartupeli, pievieno sāli, piparus un kapātus pētersīļus, cep pankūku, kamēr tā ir zeltaini brūna.
  4. Uzkarsē pannu un cep zandartu, uzliec uz kartupeļu pankūkas, pāri zandartam liec marinētos piparus, apber ar lociņiem un olīvām.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas