Komentāri par: Tomāti želejā ar puraviem un sīpoliem

Marinādei nepieciešamās sastāvdaļas norādītas 0,5 l burciņu tilpumam. Asumam un eksotiskākai garšai papildina ar kādu aso pirparu un timiānu.
Dārzeņu proporcijas pēc paša ieskatiem.
kobra11 2016. gada 13. augusts 16:05
Viss labi un garšīgi, bet ieteiktu sagrieztus tomātus paturēt pāris stundas, lai bišķi atsulojas un kļūst elastīgāki (vairāk var salikt burciņā), pēc tam var pārliet ar suliņu. Želatīnu, sāli un cukuru labāk likt burciņai pa vidu.
Monta 2015. gada 19. augusts 14:09
Želantīnu beru karotīti buciņā pa vidu un otru pakaisu pa virsu,sanāk superīgi
inga 2014. gada 11. augusts 12:53
0,5burciņu 2`tējk. bez kaudzes želantīnu beru burciņas augšpusē,nevajag uzbriedināt to,ideāli saželē
Anda 2012. gada 29. augusts 13:00
PALDIES par recepti. Man beidzot sanāca tomāti želejā, nevis šķidrā marinādē.
Maza piebildes receptei tiem, kas gatavo pirmo reizi šo variantu:
1) labāk iztērēt kādu santīmu vairāk un pirkt Santa Mria želantīnu, jo citādi rezultāts var būt ne tāds (citus gadus pirku gan Latplantas, gan..., nekāda želeja nesanāca.Liku uz burciņu pat veselu paciņu. Šogad ideāla želeja. No bažām, ka neizdosies atkal, jāatzīstas pieliku 4 tējkarotes un nenožēloju)
2) pēc karsēšanas un burciņas aizvākošanas pagrozīju burku kādas 10 reizes ar vāku uz leju un otrādi, lai garšas sajaucas.
3) otrai porcijai neliku krustnagliņu, bet svaiga bazilika lapiņu.
4) tiem, kad garšo kreftīgi ēdieni'(etiķa klātbūtne) var liet etiķi vairāk. Es liku 4 deserta karotes 9 % galda etiķi. Ar esenci mēģināšu šodien.
arvids 2012. gada 27. augusts 13:00
citaa receptee ir teikts ka uz 1/2 l burcinju liek 1 t.k. zelantina,bet te 3t.k. zelantina, kaa labaak??
OKK 2012. gada 24. augusts 04:08
Kā jums vispār iet, tomātu taisītāji?
Ingrīda 2011. gada 21. oktobris 20:26
Sanāca ļoti skābi, esences krietni par daudz, samaitāju tomātus!
oksana 2011. gada 19. augusts 15:02
varbut vajag pievienot uzbriedinatu zelatinu
CAARZLA 2011. gada 22. jūlijs 12:48
PRETIIGA RECEPTE
fankija 2010. gada 30. jūlijs 15:59
sanaaca superiigi!!!!
bu-bu 2010. gada 24. jūlijs 14:41
pirms karsēšanas sakratīt burciņju,tad želantīns nepaliks pa virsu!!Ideāli sanāāk!!!
Mārīte 2009. gada 3. novembris 16:38
Kaut gan karsēju, bet želatīna kaudze pavisam dažās burciņās tā arī palika virsū, būs jamēģina citāda recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes