Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
12
Jaunākie Vecākie
k
kobra11
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss labi un garšīgi, bet ieteiktu sagrieztus tomātus paturēt pāris stundas, lai bišķi atsulojas un kļūst elastīgāki (vairāk var salikt burciņā), pēc tam var pārliet ar suliņu. Želatīnu, sāli un cukuru labāk likt burciņai pa vidu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Monta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Želantīnu beru karotīti buciņā pa vidu un otru pakaisu pa virsu,sanāk superīgi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
0,5burciņu 2`tējk. bez kaudzes želantīnu beru burciņas augšpusē,nevajag uzbriedināt to,ideāli saželē
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
PALDIES par recepti. Man beidzot sanāca tomāti želejā, nevis šķidrā marinādē.
Maza piebildes receptei tiem, kas gatavo pirmo reizi šo variantu:
1) labāk iztērēt kādu santīmu vairāk un pirkt Santa Mria želantīnu, jo citādi rezultāts var būt ne tāds (citus gadus pirku gan Latplantas, gan..., nekāda želeja nesanāca.Liku uz burciņu pat veselu paciņu. Šogad ideāla želeja. No bažām, ka neizdosies atkal, jāatzīstas pieliku 4 tējkarotes un nenožēloju)
2) pēc karsēšanas un burciņas aizvākošanas pagrozīju burku kādas 10 reizes ar vāku uz leju un otrādi, lai garšas sajaucas.
3) otrai porcijai neliku krustnagliņu, bet svaiga bazilika lapiņu.
4) tiem, kad garšo kreftīgi ēdieni'(etiķa klātbūtne) var liet etiķi vairāk. Es liku 4 deserta karotes 9 % galda etiķi. Ar esenci mēģināšu šodien.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
arvids
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
citaa receptee ir teikts ka uz 1/2 l burcinju liek 1 t.k. zelantina,bet te 3t.k. zelantina, kaa labaak??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
OKK
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kā jums vispār iet, tomātu taisītāji?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti skābi, esences krietni par daudz, samaitāju tomātus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
oksana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
varbut vajag pievienot uzbriedinatu zelatinu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
C
CAARZLA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
PRETIIGA RECEPTE
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
f
fankija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanaaca superiigi!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
bu-bu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pirms karsēšanas sakratīt burciņju,tad želantīns nepaliks pa virsu!!Ideāli sanāāk!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kaut gan karsēju, bet želatīna kaudze pavisam dažās burciņās tā arī palika virsū, būs jamēģina citāda recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes