Pankūku pica

2008. gada 28. augusts
Foto: Ilva Sīpola
Pagatavošana
1 min
1. Pankūkas: Miltus ber bļodā. Saputo pienu un olu, sajauc ar ūdeni; iecilā miltos. Ja nepieciešams var pievienot vēl nedaudz piena, jo mīklai jābūt šķidrai.
2. Mīklu uz 10 minūtēm atstāj piebriešanai.
3. Sakarsētā pannā ielej nedaudz eļļas un cep pankūkas.
4. Picas pildījums: kad viena pankūkas puse ir apcepusies, to apgriež un gatavo pusi noklāj ar tomātiem, šķiņķi vai kukurūzu, sieru un garšvielām/zaļumiem.
5. Pannu pārklāj ar vāku un ļauj pankūkai uz mazas uguns cepties gatavai, līdz siers ir viegli izkusis.
6. Piezīmes: Daudzums ir paredzēts vienam pieaugušajam un pirmsskolas vecuma bērnam.
7. Picas pildījumu var variēt pēc savas garšas un patikas un atbilstošā gadalaika dabas veltēm.
Uz augšu