Vasarīgā mērce ar kabačiem, tomātiem un papriku

Sastāvdaļas

  • 1 neliels sīpols
  • 1 paprika
  • 1 neliels kabacis
  • 3 -4 tomāti
  • Nedaudz eļļas
  • Ēdamkarote miltu
  • Glāze ūdens
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • Garšvielas
  • 1 tējkarote cukura

Pagatavošana

20 min.
  1. Sasmalcini visas sastāvdaļas. Ja kabacim sēkliņas ir cietas, tās vajag izņemt, bet, ja mīkstas - netraucēs.
  2. Apcep sasmalcinātos sīpolus un papriku, kamēr sīpoli paliek zeltaini. Pievieno kabaci un visu cep, kamēr kabacis mīksts. Pēdējos pievieno tomātus un neilgi pasautē.
  3. Tagad laiks pievienot garšvielas - sāli, ķiplokus, piparus u.c. pēc gaumes. Pieliek 1 tējkaroti cukura un krējumu (krējumu var arī nelikt).
  4. Tad samaisa miltus ar ūdeni un pievieno dārzeņiem, enerģiski maisot, lai neizveidojas kunkuļi.
  5. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi