Hā!!!! laša omlete (bet ar omleti nekāda sakara!!!)

Sastāvdaļas

  • Laša fileja 400 gr
  • Tomāti 4 gb
  • Citrons (neliels) 1 gb
  • Citronpipari
  • Zaļumi (kādi nu vien tīk)...dilles, pētersīļi, baziliks
  • Olīveļļa (pavisam nedaudz pannas iesmērēšanai)

Pagatavošana

12 min.
  1. Pannu iesmērē ar olīveļļu.
  2. Laša fileju (ja ir ar ādu), atdala no ādas un sagriež nelielos gabaliņos un ar tiem izklāj pannas apakšu tā, lai tā nosedzās....., sakaisa nedaudz ar citronpipariem (var arī ar sāli un pipariem), tad sagriež virsū ripiņās (gabaliņos , kā nu patīk) tomātus, arī tā lai nosedzas zivīte..., tad pa virsu visam izspiež citrona sulu, pārkaisa ar zaļumiem (sakapātiem, sagrieztiem...) daudz, daudz, tie šajā receptē par daudz nevar būt!!!!, pārkaisa ar citronpipariem ( vai arī sāli un pipariem, kā vēlas) liek virsū pannai vāku un uz palielas uguns 9-10 mīnūtes to visu sautē!!!! Nu super!!!!! ĒDAMS BEZ PIEDEVĀM... Pats ēdiens ir ļoti pašpietiekams......
  3. Labu apetīti, tiešām labs!!!! Arī kā svētku ēdiens!!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi