Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Hā!!!! laša omlete (bet ar omleti nekāda sakara!!!)

2008. gada 26. augusts
Foto: Ligija Frišfelde
Pagatavošana
12 min
1. Pannu iesmērē ar olīveļļu.
2. Laša fileju (ja ir ar ādu), atdala no ādas un sagriež nelielos gabaliņos un ar tiem izklāj pannas apakšu tā, lai tā nosedzās....., sakaisa nedaudz ar citronpipariem (var arī ar sāli un pipariem), tad sagriež virsū ripiņās (gabaliņos , kā nu patīk) tomātus, arī tā lai nosedzas zivīte..., tad pa virsu visam izspiež citrona sulu, pārkaisa ar zaļumiem (sakapātiem, sagrieztiem...) daudz, daudz, tie šajā receptē par daudz nevar būt!!!!, pārkaisa ar citronpipariem ( vai arī sāli un pipariem, kā vēlas) liek virsū pannai vāku un uz palielas uguns 9-10 mīnūtes to visu sautē!!!! Nu super!!!!! ĒDAMS BEZ PIEDEVĀM... Pats ēdiens ir ļoti pašpietiekams......
3. Labu apetīti, tiešām labs!!!! Arī kā svētku ēdiens!!!!
Uz augšu