Putukrējums ar cepumiem. 2

Sastāvdaļas

  • 300 g saldā krējuma
  • 100 g ābolu biezeņa
  • 7 -8 cepumi
  • 100 g piena
  • 2 ēd.k. ievārījuma

Pagatavošana

25 min.
  1. Saputo putukrējumu
  2. Vienu trešdaļu atstāj rotājumam.Atlikušo putukrējumu sajauc ar ābolu biezeni.
  3. Traukā ieliek salauztus cepumus.Pārlej ar pienu un gaida, līdz cepumi kļūst mīksti.
  4. Uz cepumiem liek putukrējuma un ābolu biezeņa maisījumu.
  5. Rotā ar atlikušo putukrējumu un ievārījumu
  6. Pirms pasniegšanas uz brīdi ieliek ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi