Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
p
pipars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uj, atvainojos, cukuru tikko pamanīju (laikam lasīt nemāku, ka tikai 4.reizē ieraugu). bet to olas dzeltenumu tā arī neiebracu, kur jāliek. kopā ar pārējām olām, vai?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
p
pipars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tā arī nesapratu, kurā vietā tiek izmantots tas viens olas dzeltenums un tie 60g cukura... nav līdz galam uzrakstīts kauts kas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zoiii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ceptās siera kūkas bieži vien atgādina biezpiena kūkas, jo galu galā vairumā svaigo sieru sastāva ir biezpiens :) Var pat mierīgi aizstāt daļu svaigā siera ar biezpienu un nepamanīsi, tikai jāberž caur sietu, jo biezpienam struktūra raupjāka. Un kilograms Filadelfija sanāk nejēdzīgi dārgi - pilnīgi lieki, var izmanto alternatīvas, kas ir lētākas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dzjiiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanacaa ljoti garshiigi,bet taa nav siera kuuka :d es to nosauktu par biezpiena kuuku,garsha kaa biezpienkuukai :) bet ljoti garda,ilgi gan cepu.liku virsuu kuukai peec tam riekstus banaanus,viinogus,riiveetu shokolaadi,.es neliku 0.5 kg shokolaadi cepjoties,likuu tiaki 200gr :) jo tad buutu nenormaali taukaini traki :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss ir vienkarsi ideali, vienigi baltas sokolades daudzums ir smagi par daudz, kuka sanaaca stipri par saldu! ieteiktu likt kadas 2 tafelites, nu kaadus 200g sokolades :) vismaz ta es tagad meginasu cept :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes