Ceptā biezpiena torte

2008. gada 20. augusts
Foto: Māra Niedra
Ļaujiet fantāzijai vaļu un lai labi garšo :)
Pagatavošana
60 min
1. Izkausē sviestu, sadrupina cepumus, šo visu kopā sirsnīgi samaisa un novieto cepamformas apakšā - pamatnei.
2. Blenderī iemet olas, pievieno biezpienu, jogurtu un cukuru. Samaisa/uzkuļ. Pievieno miltus, izmaisa. Izveidojušos jauko masu lej cepamformā, virsū cepumu kārtai.
3. Cepu 200 grādos 40 minūtes - bija mazliet pa daudz.
4. Tālāk jau rosas kā labpatīk - ēd tāpat vai ar saldējumu (kā mēs), vai dekorē ar putukrējumu un/vai augļiem.
Biezpiena masai biju pielikusi magoņu sēkliņas - izskatījās smuki un garšoja arī labi.

Labu apetīti!
Foto: Māra Niedra
Uz augšu