Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ceptā biezpiena torte

Ceptā biezpiena torte

FOTO: Māra Niedra

Ļaujiet fantāzijai vaļu un lai labi garšo :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 4 olas
  • 100 g sviesta
  • 300 g Cepumu Selga
  • 0.5 l jogurta
  • 4 ēd. k. miltu
  • Cukurs
  • Dekorēšanai - ko sirds kāro :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē sviestu, sadrupina cepumus, šo visu kopā sirsnīgi samaisa un novieto cepamformas apakšā - pamatnei.
  2. Blenderī iemet olas, pievieno biezpienu, jogurtu un cukuru. Samaisa/uzkuļ. Pievieno miltus, izmaisa. Izveidojušos jauko masu lej cepamformā, virsū cepumu kārtai.
  3. Cepu 200 grādos 40 minūtes - bija mazliet pa daudz.
  4. Tālāk jau rosas kā labpatīk - ēd tāpat vai ar saldējumu (kā mēs), vai dekorē ar putukrējumu un/vai augļiem.
    Biezpiena masai biju pielikusi magoņu sēkliņas - izskatījās smuki un garšoja arī labi.

    Labu apetīti!
    Tālāk jau rosas kā labpatīk - ēd tāpat vai ar saldējumu (kā...

    FOTO: Māra Niedra

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas