Ceptā biezpiena torte

Ļaujiet fantāzijai vaļu un lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 4 olas
  • 100 g sviesta
  • 300 g Cepumu Selga
  • 0.5 l jogurta
  • 4 ēd. k. miltu
  • Cukurs
  • Dekorēšanai - ko sirds kāro :)

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē sviestu, sadrupina cepumus, šo visu kopā sirsnīgi samaisa un novieto cepamformas apakšā - pamatnei.
  2. Blenderī iemet olas, pievieno biezpienu, jogurtu un cukuru. Samaisa/uzkuļ. Pievieno miltus, izmaisa. Izveidojušos jauko masu lej cepamformā, virsū cepumu kārtai.
  3. Cepu 200 grādos 40 minūtes - bija mazliet pa daudz.
  4. Tālāk jau rosas kā labpatīk - ēd tāpat vai ar saldējumu (kā mēs), vai dekorē ar putukrējumu un/vai augļiem.
    Biezpiena masai biju pielikusi magoņu sēkliņas - izskatījās smuki un garšoja arī labi.

    Labu apetīti!
    Tālāk jau rosas kā labpatīk - ēd tāpat vai ar saldējumu (kā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

santa 2014. gada 2. februāris 17:41
Manam draugam patika.?!???!?!?!?!?!?!?!?!?!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi