Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ceptā biezpiena torte

Ceptā biezpiena torte

FOTO: Māra Niedra

Ļaujiet fantāzijai vaļu un lai labi garšo :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 4 olas
  • 100 g sviesta
  • 300 g Cepumu Selga
  • 0.5 l jogurta
  • 4 ēd. k. miltu
  • Cukurs
  • Dekorēšanai - ko sirds kāro :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Izkausē sviestu, sadrupina cepumus, šo visu kopā sirsnīgi samaisa un novieto cepamformas apakšā - pamatnei.
  2. Blenderī iemet olas, pievieno biezpienu, jogurtu un cukuru. Samaisa/uzkuļ. Pievieno miltus, izmaisa. Izveidojušos jauko masu lej cepamformā, virsū cepumu kārtai.
  3. Cepu 200 grādos 40 minūtes - bija mazliet pa daudz.
  4. Tālāk jau rosas kā labpatīk - ēd tāpat vai ar saldējumu (kā mēs), vai dekorē ar putukrējumu un/vai augļiem.
    Biezpiena masai biju pielikusi magoņu sēkliņas - izskatījās smuki un garšoja arī labi.

    Labu apetīti!
    Tālāk jau rosas kā labpatīk - ēd tāpat vai ar saldējumu (kā...

    FOTO: Māra Niedra

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena kēkss

Biezpiena kēkss

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas