Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
e
evelina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nja par tiem graadiem tiesam taisniba ludzu parskatiet so recepti un miltus tacu vajag visam kukam sanaca skidra miikla piedodiet
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
miikla ir pavisam shkjidra. vai tiesham nevajag miltus? un kur liek atlikuso sviesta pusi? kaa ieliek sokoladi forma? sadrupina vai izkause?! ne jau veselu tafeli liek ieksha..ljoti nepilniga recepte. cik ilgi jacep? pienemu, ka tie ir 150 nevis 1500 gradi..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes