Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes riekstu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 tējk. sviesta
  • 1 krūze kukurūzas sīrupa
  • 1 /3 krūzes brūnā cukura
  • 1 /8 tējk. sāls
  • 11 /4 tējk. vaniļas esences
  • 3 olas
  • 50 g mandeļu
  • 50 g pekanriekstu
  • 50 g pistāciju 100 g melnās šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē sviestu līdz brīdim, kad tas sāk burbuļot. Maigi vāra 1-2 min., līdz tas kļūst gaiši brūns. Noņem no uguns. Nolej pusi no sviesta daudzuma krūzē un noliek malā. Iejauc sīrupu, cukuru, sāli un vanilīnu. Maisa, kamēr masa labi samaisīta un gluda. Pievieno olas. Mīklas formā ieliek šokolādi un riekstus. Pārlej ar maisījuma masu. Pāri pārkaisa šokolādi un cep krāsnī 1500C.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes