Šokolādes riekstu kūka

Sastāvdaļas

  • 5 tējk. sviesta
  • 1 krūze kukurūzas sīrupa
  • 1 /3 krūzes brūnā cukura
  • 1 /8 tējk. sāls
  • 11 /4 tējk. vaniļas esences
  • 3 olas
  • 50 g mandeļu
  • 50 g pekanriekstu
  • 50 g pistāciju 100 g melnās šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē sviestu līdz brīdim, kad tas sāk burbuļot. Maigi vāra 1-2 min., līdz tas kļūst gaiši brūns. Noņem no uguns. Nolej pusi no sviesta daudzuma krūzē un noliek malā. Iejauc sīrupu, cukuru, sāli un vanilīnu. Maisa, kamēr masa labi samaisīta un gluda. Pievieno olas. Mīklas formā ieliek šokolādi un riekstus. Pārlej ar maisījuma masu. Pāri pārkaisa šokolādi un cep krāsnī 1500C.

Komentāri

evelina 2015. gada 5. septembris 14:49
nja par tiem graadiem tiesam taisniba ludzu parskatiet so recepti un miltus tacu vajag visam kukam sanaca skidra miikla piedodiet
dace 2010. gada 23. novembris 00:04
miikla ir pavisam shkjidra. vai tiesham nevajag miltus? un kur liek atlikuso sviesta pusi? kaa ieliek sokoladi forma? sadrupina vai izkause?! ne jau veselu tafeli liek ieksha..ljoti nepilniga recepte. cik ilgi jacep? pienemu, ka tie ir 150 nevis 1500 gradi..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi