Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamata kārta
  • 2 olas
  • 1 glāze cukurs
  • 200 gr skābs krējums
  • 2 tēj.kar. soda
  • ½ bundž. iebiezināts piens ar cukuru
  • 2 ½ glāzes milti
  • Augšējā kārta
  • ½ l skābs krējums
  • ½ l salds krējums
  • 1 glāze cukurs
  • 6 ēdamkarotes kakao
  • 300 gr lazdu rieksti
  • 300 gr rozīnes
  • Glazūra
  • 4 ēd.kar.sviests
  • 4 ēd.kar.skābs krējums
  • 4 ēd.kar.cukurs
  • 4 ēd.kar.kakao
  • 4 ēd.kar. vārīts ūdens
  • Šo izkausē, lai veidotos šokolādes masa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kūka domāta parastajai formai ar sakniebjamo malu.
  2. No pamata kārtas sastāvdaļām izcep biskvītu un pagaida, lai atdziest.
  3. Biskvītu pārgriež horizontāli tā, lai apakšējā daļa ir 1/3 vai pat ¼ daļa. Liek uz cita šķīvja, uz kura pasniegs, vai atstāj uz tās pašas formas pamatnes.
  4. Pārējo biskvīta daļu liek lielā bļodā un saplucina gabalos. Pievieno riekstus (sagriezti uz pusēm), rozīnes un kakao. Samaisa. Pēc tam saputo saldo, skābo krējumu un cukuru. Saputoto masu samaisa ar saplucināto biskvītu un kārto uz apakšējās kārtas, pēc tam pārlej ar šokolādi!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Jauno biešu lapiņu zupa jeb batviņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas