Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baklažāni un cukīnī zem fetaki sedziņas

2008. gada 17. marts
Foto: Laura Zelča
Pagatavošana
45 min
1. uzsilda cepeškrāsni, ieziež cepešpannu ar olīveļļu
2. sagriež baklažānu un cukīnī ~ 2 cm biezās ripiņās, izkārto uz pannas
3. dāsni abiem ziež pāri fetaki sieru un laistās ar olīveļļu un olīvēm, ar ko tas kopā burciņā
4. sagriež papriku un izmētā pa pannu
5. liek cepeškrāsnī, cep līdz baklažāni un visi pārējie palikuši mīksti.
6. * sarkanā paprika rada patīkamu kontrastu acij salīdzinājumā ar balto sieru un nekādā sakarīgā krāsā neesošo baklažānu.
7. * ieteicu lietot kopā ar cepeškrāsnī ceptiem kartupelīšiem ar rozmarīnu - abas pannas var likt cepties kaut vai reizē.
8. Bon apetit!
Uz augšu