Komentāri par: Aroniju sīrups ar ķiršu lapām

Recepte iegūta no kādas senas draudzenes vairāk kā pirms 30 gadiem.
eriks 2015. gada 30. oktobris 13:07
Paldies! Noderēja !
Gita 2015. gada 18. septembris 08:46
Es jau vairākus gadus taisu ar citronu vai cidonijām, man tā labāk garšo.
Ilvija 2015. gada 5. septembris 14:47
Arī mani interesə cik kg aronijas ir paredzēts uz 3-4 ēd.k. citronskābes?
Inga 2013. gada 17. augusts 12:42
Sakiet lūdzu cik daudz tās aronijas liek tai 10 L spainī (pilnu vai pusīti)
Zive 2013. gada 6. augusts 15:03
Malt - čakarīgi, bet spainī pāris reizes ar blenderi iebraukt - viegli!!!
Zive 2013. gada 6. augusts 15:03
Malt - čakarīgi, bet spainī pāris reizes ar blenderi iebraukt - viegli!!!
Zive 2013. gada 6. augusts 15:02
Malt - čakarīgi, bet spainī pāris reizes ar blenderi iebraukt - viegli!!!
Inese 2011. gada 10. septembris 18:23
Es arī tādu sīrupu gatavoju. Tikai ogas pārlieku ar ķiršu lapām sulu tvaicētājā. Pēc tam gatavai sulai pievienoju sukuru un citronskābi.Bet,tiesa,dzert nākās pašai, jo visi, kam piedāvāju šo aronijas sīrupu uzreiz uztraucās par savu spiedienu.
Ilze 2011. gada 8. septembris 08:58
Ļoti laba recepte! Ogas nemaļu, bet karsto ūdeni + citronskābi leju uz ogām 2 reizes. Nekādas atšķirības. Tik pat garšīgs sīrups sanāk arī otrajā reizē.
Ķiršu lapu vietā esmu mēģinājusi arī aveņu un zemeņu lapas. Arī ļoti labs iznākums.
sermulīte 2011. gada 4. augusts 07:16
Kautko līdzīgu taisu,tikai bez ķiršu lapām un samaļu.
vija cīrule 2009. gada 5. jūnijs 20:56
Ļoti laba recepte. Mans ieteikums ogas pirms apliešanas samalt gaļasmašīnā vai virtuves kombainā,vai sablenderēt, būs lielāks sulas ieguvums.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes