Saldskābā maize 2

Sastāvdaļas

  • 1 rupjmaizes kukulītis
  • Nepilna glāze cukura
  • Tējkarote citronskābes
  • Karote rauga
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizei nogriež virsējo garozu, sagriež gabaliņos un aplej ar vienu litru vārīta atdzesēta ūdens un liek lai izšķīst. Izšķīdušajai masai pievieno klāt cukuru, citronskābi, raugu, sāli, ķimenes un miltus. visu samīca un liek raudzēt siltā vietā. No uzrūgušasmīklas veido klaipiņus vai liek maizes formās un cep 180 - 200 grādos, gatavību pārbauda pēc apakšējās garoziņas - uzsitot skaņai jābūt dobjai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi