Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Saldskābā maize 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 rupjmaizes kukulītis
  • Nepilna glāze cukura
  • Tējkarote citronskābes
  • Karote rauga
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizei nogriež virsējo garozu, sagriež gabaliņos un aplej ar vienu litru vārīta atdzesēta ūdens un liek lai izšķīst. Izšķīdušajai masai pievieno klāt cukuru, citronskābi, raugu, sāli, ķimenes un miltus. visu samīca un liek raudzēt siltā vietā. No uzrūgušasmīklas veido klaipiņus vai liek maizes formās un cep 180 - 200 grādos, gatavību pārbauda pēc apakšējās garoziņas - uzsitot skaņai jābūt dobjai.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas