Sindijas kūka (ievārījuma kūka)

Sastāvdaļas

  • 1 gl upeņu vai kāds cits ievārījums
  • 1 gl cukurs
  • 1 tēj.kar. soda
  • 2 gb olas
  • 1 gl skābs krējums
  • 2 gl milti

Pagatavošana

60 min.
  1. Pirmās trīs sastāvdaļas (upeņu ievārījums+soda un cukurs) sajauc un liek ledusskapī uz 15 min. Tad pievieno olas, skābo krējumu un miltus, samaisa un cep līdz gatavs! t.i. Cepu ~180 grādos un kamēr gatavs! Ieduru koka irbulīti un kad mīkla vairs nelīp klāt un kūka "lec" no malām nost, tad i gatavs!

Komentāri

Alisons 2016. gada 6. maijs 14:58
Es nezinu,jo man viņa iznāk tādā dīvainā zilā krāsā, nezinu vai tā jābūt.
Super 2015. gada 21. februāris 15:27
Labākā kūka pasaulē
stulbā Asnate 2014. gada 7. aprīlis 14:01
ņammmm cik sulīgi!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi