Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena želejkūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 5 ēd.kar. cukurs + vanīlijs
  • 5 ēd.kar. milti
  • 4 paciņas biezpiens
  • ½ l saldais krējums
  • Cukurs
  • Augļi, marmelāde
  • 2 pac. želantīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Recepte domāta parastajai formai ar sakniebjamo malu.
  2. Olas un cukuru saputo, iecilā sijātus miltus (biskvīta mīkla). Izcep.
  3. Biezpienu ar saldo krējumu saputo, izmaisa cauri augļus vai marmelādi vai ko citu, kas garšo.
  4. Biezpiena masai cauri izmaisa 20 gr želantīnu (želantīnu uzbriedina ar aukstu ūdeni, pēc tam siltā ūdens peldē uzkausē). Nekādā gadījumā nepievienot karstu želant īnu!
  5. Biezpiena masu liek virsū uz biskvīta, ieliek uz mazu laiciņu ledusskapī, lai mazliet sastingst. Pēc tam augšu nosedz ar augļiem un pārlej pāri želantīnu (20 gr). Liek ledusskapī, lai sarec, pēc tam noņem formai malu un liek galdā!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas