Biezpiena želejkūka

2008. gada 8. augusts
Foto: Linda Timrota
Pagatavošana
1 min
1. Recepte domāta parastajai formai ar sakniebjamo malu.
2. Olas un cukuru saputo, iecilā sijātus miltus (biskvīta mīkla). Izcep.
3. Biezpienu ar saldo krējumu saputo, izmaisa cauri augļus vai marmelādi vai ko citu, kas garšo.
4. Biezpiena masai cauri izmaisa 20 gr želantīnu (želantīnu uzbriedina ar aukstu ūdeni, pēc tam siltā ūdens peldē uzkausē). Nekādā gadījumā nepievienot karstu želant īnu!
5. Biezpiena masu liek virsū uz biskvīta, ieliek uz mazu laiciņu ledusskapī, lai mazliet sastingst. Pēc tam augšu nosedz ar augļiem un pārlej pāri želantīnu (20 gr). Liek ledusskapī, lai sarec, pēc tam noņem formai malu un liek galdā!
Uz augšu