Šavādāka aknu zupa

Sastāvdaļas

  • 20 G AKNU
  • 50 G ŽĀVĒTA SPEĶA
  • 200 G KARTUPEĻU
  • BURKĀNS
  • SĪPOLS
  • 1 TĒJK MILTU
  • SKĀBA KRĒJUMA
  • SĀLS

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētu, cauraugušu spēķi sagrež mazos gabaliņos un kopā ar sakapātu sīpolu un sarīvētu vai smalki sagrieztu burkānu apcep uz pannas caurspīdīgu. Pēc tam pievieno gabaliņos sagrieztas aknas, pārkaisa miltus un turpina cept, līdz aknas kļūst brūnas. Visu pievieno ūdenim, kurā jau 5 minūtes vārījušies kartupeļi. Vāra, līdz saknes un aknas mīkstas. Pasniedzot galdā, pievieno saldu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi