Asiņainā mērija (bloody mary)

Asiņainā mērija (bloody mary)
Foto: Depositphotos.com
Pikanti!

Sastāvdaļas

  • 120 ml tomātu sulas
  • 30 ml vodkas
  • Vorčesteras mērce pēc garšas
  • Tobasco mērce pēc garšas
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Selerijas kāts un ķirsu tomātiņš dekoram

Pagatavošana

5 min.
  1. Sastāvdaļas lej kārtās vai sakrata šeikerī ar ledu un izkāš glāzē.
  2. Jāatceras, ka vispirms pievieno garšvielas, tad - vodka un visbeidzot - tomātu sula. Citrona sulu un šķēlītes var pievienot pēc izvēles.
  3. Selerijas kātiņš un tomātsnav tikai dekorēšanai, to droši var apēst. Glāzi var rotāt ar sāls maliņu!

    Lai labi garšo!
    Selerijas kātiņš un tomātsnav tikai dekorēšanai, to droši va...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

karlis 2011. gada 12. jūnijs 21:55
ģēnij tur citronu sulai arī jābūt :p

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi